L'Associació El Rosetó, us dona les gràcies a tots i totes, perquè heu fet possible que un any més el Via Crucis Vivent de l'Escala sigui un èxit. Gràcies per no defallir malgrat les circumstancies adverses. Gent que participeu en el Via Crucis de l'Escala, sou molt bona gent!!!


El Via Crucis compleix 10 anys amb molt d'èxit

El Via Crucis Vivent de l’Escala compleix deu anys amb una salut envejable. Divendres passat va tornar a tenir un seguiment massiu. Enguany s’ha notat la incorporació de nous participants joves i també de segones residències.

CLICA PER ACCEDIR A LA NOTÍCIA


Diari de Girona digital 31/03/18

L'Escala Una dècada representant el Via Crucis

31.03.2018 | 00:20

L'Escala Una dècada representant el Via Crucis
L'Escala Una dècada representant el Via Crucis

El Via Crucis Vivent de l'Escala és un dels més recents i enguany celebra el seu desè aniversari. Com cada edició, l'espectacular final a la Mar d'en Manassa, on es fa la crucifixió, va atreure milers de persones.


Setmanari l'Empordà digital 27/03/18

El desè Viacrucis de l'Escala vol millorar la posada en escena dels actors

La representació cuida en aquesta edició d'aniversari la interpretació i els moviments dels actors, mantenint el recorregut i les escenes

Setmanari l'Empordà 27/03/18


CANAL 10 EMPORDÀ

Comencen els assajos del desè Viacrucis de l'Escala

Han començat els assajos per a una nova edició del Viacrucis de l'Escala, la que fa número 10. No hi haurà novetats el el recorregut ni en les escenes, però sí en els diàlegs i en els moviments dels actors. S'espera una sorpresa en l'escena de la crucificció.

CLICA PER ACCEDIR A LA NOTÍCIA


PROPERES REPRESENTACIONS

XII    10 d'abril de 2020

XIII   26 de març de 2021

XIV   15 d'abril de 2022

XV   7 d'abril de 2023